Nermin Özdemir Anaokulu

Vizyon: Vizyon: Genellik ve eşitlik ilkesini benimsemiş, bölgesinde lider ,çocukların eğitim hayatına rehberlik eden,ikinci bir yuva olmak.

Misyon: Misyon : okul öncesi eğitimin amaç ve ilkelerini gerçekleştirmek için bütün olanakları kullanarak öğrenciyi aktif yapan,saygı temelli olumlu iletişim içeren eğitim ortamı sunmak

Başarılar: Temiz Okul, Sağlıklı Okul "BEYAZ BAYRAK" "BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI" Okulum Temiz Projesi "TEMİZ OKUL BELGESİ" Eko-okullar "YEŞİL BAYRAK" e Twinning "AVRUPA KALİTE ETİKETİ"

Saatler: Sabahçı grup 07:50-12:50 Öğleci gruplar 13:00-18:00
Isınma: DOĞALGAZ- KOMBİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKULUMUZDA YÜRÜTÜLEN PROJELERİMİZ; EKO-OKULLAR / BESLENME DOSTU OKULLAR/ OKULLARDA ORMAN/ eTwinning Projeleri

WEB - https://nerminozdemirao.meb.k12.tr

Adres - Esentepe mh. Canaslan sk. No31 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

Öğretim Şekli :İkili eğitim

Yerleşim Yeri - Esentepe Mh.Canaslan Sk. No:31 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

Adres - Esentepe mh. Canaslan sk. No31 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

Ulaşım Okulumuza kırmızı ve siyah 8 ve 51 numaralı otobüslerle Köprübaşı Sakarya cad.başından kalkan 8 numaralı dolmuşlarla ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Eskişehir- Tepebaşı Merkez İlçesi sınırları içindedir.